Termeni si Conditii


  Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

  Detinatorul site-ului LicitatiaPublica.ro este SC Corfa Soft Cons SRL denumit in continuare Furnizor iar utilizatorul care a facut o comanda se va numi Beneficiar.

  Furnizorul in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului LicitatiaPublica.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

1. DESCRIEREA SERVICIULUI

  Furnizorul ofera clientilor acces la serviciul LicitatiaPublica.ro de monitorizare a licitatiilor publice desfasurate in Romania si Uniunea Europeana si de informare a clientilor asupra acestor licitatii, serviciu disponibil la adresa http://www.licitatiapublica.ro.

2. INREGISTRARE, PAROLE SI RESPONSABILITATI

  Accesul pe site se face pe baza de Utilizator si Parola obtinute prin completarea formularului de inregistrare din sectiunea Inregistrare.
  Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Furnizorul nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate.
  In cazul in care ati uitat parola sau doriti sa o modificati, va rugam sa trimiteti email sau sa sunati la numerele de telefon aflate in sectiunea Contact.
  Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator.
  Dupa inregistrarea pe site, puteti beneficia de o perioada demo de 10 zile folosita exclusiv pentru testarea serviciilor nostre. Inainte de a beneficia de aceasta perioada demo, contul creat pe site va fi verificat si aprobat de un operator.
  Dupa perioada demo, accesul la serviciul de monitorizare licitatii se face pe baza de abonament. Activarea abonamentului se face dupa efectuarea platii de catre Beneficiar.

3. ABONAMENTE, PLATI SI ALTE TRANZACTII

  Pretul unui abonament si modalitatea de plata sunt specificate in sectiunea Abonamente.
  Furnizorul va emite catre Beneficiar (numai cu acordul acestuia) o factura proforma, iar dupa achitare o factura fiscala. Obligatia Beneficiarului este sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, in conformitate cu legislatia in vigoare. Factura fiscala va fi trimisa catre Beneficiar pe cale electronica prin e-mail sau prin orice alta forma electronica favorabila lui si Beneficiarului.
  Modalitatile de plata sunt: ordin de plata, plata cu card bancar prin intermediul platformei securizate mobilpay.ro (plata cu cardul se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, Furnizorul nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dvs.).
  Furnizarea serviciilor se va efectua numai in urma confirmarii platii integrale.
  Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". Astfel, in cazul in care se doreste returnarea platii pentru serviciu, in termen de 14 zile de la plata, puteti face o cerere catre noi folosind datele de contact de mai jos si noi va vom returna suma platita in maxim 3 zile de la primirea cererii (fara intarzierile bancare), urmata de dezactivarea accesului la site.

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

  Continutul, designul, numele site-ului LicitatiaPublica.ro, precum si orice alt material avand legatura cu site-ul LicitatiaPublica.ro, apartin Furnizorului si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

5. UTILIZAREA SERVICIULUI

  Conditia utilizarii LicitatiaPublica.ro este ca sa nu folositi informatiile si serviciile care se regasesc acolo in nici un scop ilegal, sau in scop interzis de prezentele conditii si notificari. Nu puteti utiliza serviciile sub nici o forma, care ar cauza avarierea, malfunctia, supraincarcarea sau deteriorarea serverelor LicitatiaPublica.ro, sau care ar impiedica pe ceilalti vizitatori in utilizarea serviciilor. Furnizorul nu poate garanta ca accesul la LicitatiaPublica.ro va fi continua sau fara erori. Furnizorul nu este raspunzator pentru acele daune, care sunt cauzate de nefunctionarea corespunzatoare al site-ului, deranjamentul acestuia, inaptitudinea la utilizare, schimbarea neautorizata de catre oricine ale datelor, virus de calculator, deranjament de linie sau de sistem.

6. SUSPENDAREA ACCESULUI

  In cazul in care nu se respecta conditiile contractuale sau termenii si conditiile de utilizare a acestui site, Furnizorul poate, fara orice alta notificare sau formalitate, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul LicitatiaPublica.ro sau la o parte a acestui continut.
  Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, sau veti accesa fraudulos site-ul LicitatiaPublica.ro, Furnizorul are dreptul sa suspende sau sa steraga contul dumneavoastra, fara nici un fel de notificare prealabila.

7. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

  Va rugam sa consultati Politica de confidentialitate.

8. RASPUNDERE

  Furnizorul nu poate fi responsabil pentru daune, de orice fel, pe care Beneficiarul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Furnizor a oricarei din obligatiile sale.
  Furnizorul nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. Furnizorul nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site. Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.
  Furnizorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat, intre continutul site-ului si informatiile reale. (ex. erori existente in sursele de informare: ziare, site-uri, alte publicatii, etc.)
  Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
  Utilizarea serviciilor oferite in cadrul site-ului, implica acceptarea neconditionata din partea dumneavoastra a termenilor si conditiilor de utilizare a acestora.

9. SECTIUNI PUBLICITARE

  In interiorul continutului LicitatiaPublica.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Furnizorul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, odata inregistrati pe LicitatiaPublica.ro, este posibil sa primiti pe email mesaje publicitare sau de informare. Parcurgerea acestor Termeni si Conditii reprezinta acordul dvs. pentru a primi aceste mesaje.

10. FORTA MAJOR

  Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neindeplinire este cauzata de un eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil si inevitabil, in afara controlului partilor.

11. LEGISLATIE

  Termenii si Conditiile de folosire se supun legislatiei romane. Eventualele litigii aparute intre furnizor si beneficiar sau cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romanesti competente.

Va multumim,
Echipa LicitatiaPublica.ro
© 2024 LicitatiaPublica.ro